Over ons

Yard Handelsonderneming Jan Kemp BVHandelsonderneming Jan Kemp B.V. in Peest is gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmaterieel. Dit werk wordt met toewijding verzorgd.

Handelsonderneming Jan Kemp B.V., kortom Jan Kemp B.V., werkt voornamelijk voor bedrijven in de schroot en recycling. Jan Kemp B.V. is een modern bedrijf dat ouderwets traditioneel is, waarvan het vakmanschap van grootst belang is. Het bedrijf is opgericht door Jan Kemp Senior in 1965 en is gevestigd te Peest. In 1997, zijn beide zonen Jan Willem en Floren Kemp als partners toegetreden. En met ingang van 2006 is het bedrijf doorgegeven aan de gebroeders Jan Willem en Floren Kemp.

In de eerste jaren lag de nadruk voor Jan Kemp B.V. op reparaties en het bouwen van machines voor grondverzet bedrijven. Tegenwoordig ligt de focus op de machines voor de recycling. Dit gespecialiseerde werk dat Jan Kemp B.V doet, maakt het bedrijf een succesvolle onderneming.


Jan Kemp B.V., begon zonder personeel, maar na een paar jaar werd er besloten om een aantal  opgeleide monteurs in dienst te nemen en te trainen. In het jaar 2013 lag het aantal medewerkers tussen de 5 à 6 man en het team is inmiddels uitgegroeid tot 10 medewerkers.

Handelsonderneming Jan Kemp B.V. streeft ernaar om de samenwerking met de klant vlot te laten verlopen en een goede werksfeer op de werkplek te onderhouden. Jan Kemp B.V. denkt mee in opzet en aanpak, zodat een project snel en soepel verloopt. Jan Kemp B.V. is flexibel en kan snel inspelen op de wensen van de klant. 
Handelsonderneming Jan Kemp B.V. acht, in aanvulling op de kwaliteit van het werk, werksfeer en collegialiteit, veiligheid en welzijn als een natuurlijk speerpunt van het beleid van de onderneming.